Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde appeltjes recept
Gestoofde appeltjes recept

Gestoofde appeltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de appeltjes en zet ze mete ruim water een nacht in de week. Zet de appeltjes op met het weekwater, suiker, stukje pijpkaneel en bessensap. Laat het geheel 20 minuten zachtjes koken. Maak het aardappelmeel aan met iets koud water tot een glad papje. Schenk al roerend het papje bij de appeltjes. Neem de pan van het vuur als het kookt. Verdeel de appeltjes over 2 schaaltjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gestoofde appeltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven