Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geurige peertjes recept
Geurige peertjes recept

Geurige peertjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de peren in de lengte en verwijder het klokhuis. Leg de gesneden kant op een snijdplank en snijd de peren 5-6 keer in, vanaf het stukje onder de steel. Leg de peren in een beboterde ovenschaal en laat de plakjes iets uitwaaieren. Voeg de kaneelstokjes en de kruidnagels toe en bestrooi de peren met een mengsel van bruine suiker, kaneel en nootmuskaat. Verdeel de boter erover en bak het geheel 20-2 5 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden C. Neem de peren uit de oven en schenk de rum of sinaasappelsap erover. Zet ze nog 5 minuten in de oven, serveer de peertjes warm met slagroom

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geurige peertjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven