Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde appel met spijs en kaneel uit de oven recept
Gevulde appel met spijs en kaneel uit de oven recept

Gevulde appel met spijs en kaneel uit de oven


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Schil de appels, snijd ze doormidden en haal het klokhuis er uit. Leg de appels met de bolle kant op een bakplaat (bakpapier eronder). Meng in een schaal met je handen het spijs en een half geklutst ei tot het ei volledig opgenomen is. Draai balletjes van het spijs en stop het in de klokhuisholte van de appel. Je kunt ook nog wat spijs gewoon bovenop de appel leggen. Appels in de voorverwarmde oven op 220 graden C. Appels uit de oven nemen als het spijs mooi bruin is geworden. Per persoon een halve appel op een bordje leggen. Bolletje ijs ernaast leggen en het geheel bestrooien met een beetje kaneel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde appel met spijs en kaneel uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven