Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Griesmeelpap met bitterkoekjes recept
Griesmeelpap met bitterkoekjes recept

Griesmeelpap met bitterkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de melk aan de kook. Voeg al roerend de griesmeel toe. Laat dit al roerend ca 15 minuutjes koken. Voeg de suiker toe. Schep als laatste de bitterkoekjes toe en laat alles in de koelkast afkoelen. Tip: Voor een feestelijke pudding los je met het toevoegen van de suiker tevens 4 blaadjes gelatine op in de pap. Schep de pap in vormpjes en zet ze minstens 2 uur in de koelkast. Je kunt het ook in mooie glazen scheppen natuurlijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit griesmeelpap met bitterkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven