Advocaattiramisu met bitterkoekjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
Bereidingswijze
- Schenk de koffie in een schaal, schep de erdoor en laat ze hierin weken.
Klop ondertussen de met de en de stijf.
Klop de los en spatel voorzichtig de er in 2 porties door.
Spatel vervolgens de in een dun straaltje door het mascarponemengsel en roer dit glad.
Neem de uit de koffie (de koffie kan weggegooid worden) en bekleed de bodem van de vierkante schaal met de koekjes.
Verdeel het mascarponemengsel over de en strijk het glad
Dek de schaal af met plastic folie en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast (voorkeur 24 uur).
Bestrooi de tiramisu voor het serveren met de geraspte .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Mascarpone-frambozenroom met bitterkoekjes voor buffet415m
-
Recept
Chocolademousse met bitterkoekjes420m
-
Recept
Chocolade-sinaasappelmousse met bitterkoekjes43u15m
-
Recept
Bitterkoekjes met pistache vulling420m
-
Recept
Gegrilde perziken met bitterkoekjes45m
-
Recept
Griesmeelpap met bitterkoekjes420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade
- vanillesuiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in advocaat en chocolade
- chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en mascarpone
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in bitterkoekjes en chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom en mascarpone
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 349 kcal | 17% | 2792 kcal |
Vetten | 30 g. | 43% | 240 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 7 g. | 8% | 56 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |