Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hopjesvla recept
Hopjesvla recept

Hopjesvla


Ingrediënten


Bereidingswijze


De suiker met 1 eetlepel water in een pan carameliseren (smelten en lichtbruin laten worden). Pas op voor aanbranden. Dan de pan van het vuur en doe er 2 eetlepels water bij. Dan 4 deciliter melk met de oploskoffie. Zachtjes koken. De bloem oplossen in 1 deciliter melk en dit bij de vla in de pan doen. Nog even doorkoken en dan in een met koud water omgespoelde vorm schenken. Afdekken met plasticfolie of een laagje suiker.

Allergenen Informatie

Voor dit hopjesvla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven