Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
ijs-praline's recept
ijs-praline's recept

ijs-praline's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal het roomijs uit de diepvries en laat wat zacht worden. Schep er met een klein ijsbolscheppertje of met een meloenboortje kleine bolletjes uit. Leg ze op een met bakpapier beklede schaal en zet terug in de diepvries om het ijs goed hard te laten worden. Smelt de chocolade au-bain-marie. Haal de bolletjes uit de diepvriezer, prik ze op een stokje en haal ze één voor één door de chocolade. Doe dit snel (zodat het ijs niet smelt) en zet ze zo terug in de vriezer zodat de chocolade kan opstijven. Na ongeveer 1 uur zijn ze klaar om te serveren.Of...Je kan het laagje chocolade dikker maken..Haal ze uit de diepvries en rol ze nogmaals door het chocolademengsel, vervolgens door de gemalen nootjes (of cocos, cacao of witte chocolade)en zet ze terug voor 45 minuten in de diepvries.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ijs-praline's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven