Chocoladesauzen met vanille-ijs

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Breng voor de pure chocoladesaus in een steelpan 100 milliliter aan de kook.
  2. Draai het vuur laag en laat de erin smelten.
  3. Roer de chocoladesaus glad en neem de pan van het vuur.
  4. Breng voor de witte chocoladesaus in een steelpan de resterende aan de kook.
  5. Voeg de witte toe en laat de op laag vuur smelten.
  6. Roer de saus glad en voeg de toe.
  7. Neem de pan van het vuur.
  8. Schep het ijs in coupes of glazen en schenk een beetje van bijd sauzen over.
  9. Bestrooi met de pinda's of noten.
  10. Bewaar de rest van de sauzen afgedekt in de koelkast en verwarm ze bij serveren weer op laag vuur.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade, chocolade, chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade, chocolade, chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade, chocolade, chocolade
  • pure chocolade, chocolade, chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade, chocolade, chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade, chocolade, chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade, chocolade, chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Chocoladesauzen met vanille-ijs heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik ben gek op ijs. Daar kun je me voor wakker maken. Heerlijk.
23 mei 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
210 kcal
10%840 kcal
Vetten
11 g.
16%44 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
19 g.
7%76 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocoladesauzen met vanille-ijs