

IJssandwich met bastogne koeken
- Nederland
- Nagerechten
- 4 portie(s)
- 10 minuten
- bettyvandijk
Ingrediënten
- 8 Bastogne-Duo koekjes
- 2 eetlepels amandelschaafsel
- 1 liter kaneel-roomijs
Bereidingswijze
Leg ondertussen de koekjes met de geribbelde kanten naar onderen op een bord.
Maak een mes warm onder de kraan en snijd 4 blokken ijs van het zelfde formaat als de koekjes en 2 cm dik.
Leg de blokjes ijs op de koekjes en dek af met de vlakke kanten van de andere 4 koekjes, dip de lange kanten van het ijs met het amandelschaafsel en serveer direct.
Meer Recepten
- Gevulde meloen4 porties
35 minuten
lucyvader - Monchou taart12 taarten
30 minuten
janna92 - Mascarpone met bastogne koekjes5 porties
10 minuten
marla
Allergenen Informatie
Voor dit ijssandwich met bastogne koeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Nagerechten
- Ijssandwich met bastogne koeken