Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse ijstaart recept
Italiaanse ijstaart recept

Italiaanse ijstaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de kersen grof en besprenkel ze met de amaretto, maal de noten en de chocolade grof in de keukenmachine.
Klop de eidooiers met de suiker schuimig tot de suiker is opgelost
Klop de slagroom stijf met de handmixer.
Meng de slagroom voorzichtig met het eimengsel.
Voeg de kersen, walnoten en chocolade toe en spatel alles voorzichtig door elkaar.
Giet het mengsel in een met koud water afgespoelde vorm, dek af en zet in de vriezer.
Haal de volgende dag 30 minuten voor het serveren uit de vriezer, zet 1 tel in een bak heet water en stort hem.

Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse ijstaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven