Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kiwi-ijs recept
Kiwi-ijs recept

Kiwi-ijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appels en 4 kiwiís. Snijd het vruchtvlees in stukken en laat het in een plastic diepvriesdoos in 2 uur geheel bevriezen. Pers de limoen uit. Pureer het vruchtvlees met het limoensap en 50 mililiter appeldiksap. Was de muntblaadjes, hak ze fijn en roer de munt door het vruchtenmengsel. Doe het vruchtenmengsel terug in de diepvriesdoos en laat het in 1 uur bevriezen en roer regelmatig met een vork. Verdeel het ijs in bollen over 4 glazen. Was de extra kiwi, snijd deze in 8 plakjes en garneer het ijs ermee.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kiwi-ijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven