Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mascarpone advokaat


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng de mascarpone en de advokaat in een kom, goed samenroeren. Plaats 1 snee cake van 1 cm in kleine ronde potjes. Overgiet de cake met Amaretto zodat deze sappig wordt. Wrijf 2 koffielepels aardbeienconfituur over de cake. Overgiet met de mengeling van mascarpone en advokaat. Laat rusten in koelkast gedurende 1 uur. Voor het opdienen bestuif met cacaopoeder.

Allergenen Informatie

Voor dit mascarpone advokaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven