Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Panna cotta met mango recept
Panna cotta met mango recept

Panna cotta met mango


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gelatine in koud water weken. Slagroom, melk en basterdsuiker verhitten (niet koken) van het vuur af halen en de uitgeknepen gelatine erin oplossen, de amaretto en 2 el van het mangosuikerwater toevoegen. De pan in koud water plaatsen en wat laten binden. in een litermaat doen en daarna in 6 glaasjes van 1 1/2 dl. gieten tot ongeveer 1 1/2 van de bovenrand. 4 uur in koelkast op laten stijven. Als de panna cotta opgesteven is de taartina binden met 5 el van het mango suikerwater. De rest met de blender pureren (met vocht) in steelpan aan de kook brengen en van het vuur af het papje door de puree roeren, onder voortdurend roeren weer aan de kook brengen. Laat de gelei iets afkoelen en giet op de panna cotta, weer in de koelkast plaatsen voor ongeveer 20 minuten voor het serveren.

Serveersuggesties

Serveren met een glaasje amaretto en Italiaanse cantucci koekjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit panna cotta met mango recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven