Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pannenkoeken met hazelnotensaus recept
Pannenkoeken met hazelnotensaus recept

Pannenkoeken met hazelnotensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een beslag van de bloem, het zout, het ei en de melk en bak de pannenkoeken in een beetje olie of boter in een koekenpan met een dikke bodem. Houd de pannenkoeken warm terwijl je de saus maakt. Meng de helft van de hazelnoten met 4 eetlepels van de room en de helft van de poedersuiker. Verdeel de saus over de pannenkoeken en rol ze op. Leg ze op een verwarmde schaal. Verwarm de rest van de hazelnoten, de room en de poedersuiker in een pannetje boven een lage vlam. Giet het mengsel over de pannenkoeken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pannenkoeken met hazelnotensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven