Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perziken in meringue recept
Perziken in meringue recept

Perziken in meringue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de perziken in een ovenschaal. Smelt de boter in de magnetron en giet deze over de perziken. Plaats de schaal 5 minuten onder een voorverwarmde grill, draai dan de perziken om en zet de schaal nog eens 5 minuten onder de grill. Scheid de eieren en klop de eiwitten stijf in een beslagkom. Doe de suiker erbij, steeds een lepel per keer totdat alles is opgenomen. Schep er voorzichtig de helft van de amandelen bij en giet daarna voorzichtig de amandelessence erbij. Schep het mengsel op de perziken en strooi er de andere helft van de amandelen overheen. Zet de schaal nog 4 minuten onder de grill totdat het schuim lichtbruin is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit perziken in meringue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven