Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perziktaartjes recept
Perziktaartjes recept

Perziktaartjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


En dan aan de slag: Leg bakpapier op een ovenplaat en vet deze iets in. Leg de bladerdeeg plakjes op de ovenplaat. Zet de pan met melk op het fornuis, doe hier gelijk de custardpoeder en de suiker (vanille) toe. Breng al roerend de (melk) aan de kook tot het de custardpudding wordt. Goed opletten en blijven roeren, het voorkomt klonten en het verbrand niet aan de bodem. Tegelijkertijd wordt de pudding hier stevig/ luchtig door. Laat de pudding afkoelen in een bak met water daarna in de koelkast. Ga nu de perziken snijden en droog deze eventueel af als ze uit blik komen. Verdeel de custard pudding netjes over de 4 bladerdeegplakjes in het midden. (custard pudding hoeft niet perse koud). Leg de perziken erboven op en laat de custardpudding aan de zijkanten uitvallen. Vouw de zijkanten van de bladerdeeg half over de pudding heen. Zodat er een bolle rand ontstaat. Smeer de zijkanten met koffiemelk in. Oven- Microwave: 220 10 min. Ligt aan de bladerdeeg hoe deze eruit gaat zien. Tip: Gebruik eventueel nog suiker en kaneel na om het lekker op smaak te brengen.

Allergenen Informatie

Voor dit perziktaartjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven