Perziktaartjes

Ingrediënten

+ -
print

Custard pudding:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. En dan aan de slag:
  2. Leg bakpapier op een ovenplaat en vet deze iets in.
  3. Leg de bladerdeeg plakjes op de ovenplaat.
  4. Zet de pan met op het fornuis, doe hier gelijk de en de (vanille) toe.
  5. Breng al roerend de () aan de kook tot het de custardpudding wordt.
  6. Goed opletten en blijven roeren, het voorkomt klonten en het verbrand niet aan de bodem.
  7. Tegelijkertijd wordt de pudding hier stevig/ luchtig door.
  8. Laat de pudding afkoelen in een bak met water daarna in de koelkast.
  9. Ga nu de snijden en droog deze eventueel af als ze uit blik komen.
  10. Verdeel de pudding netjes over de 4 bladerdeegplakjes in het midden. ( pudding hoeft niet perse koud).
  11. Leg de erboven op en laat de custardpudding aan de zijkanten uitvallen.
  12. Vouw de zijkanten van de bladerdeeg half over de pudding heen.
  13. Zodat er een bolle rand ontstaat.
  14. Smeer de zijkanten met in.
  15. Oven- Microwave: 220 ± 10 min.
  16. Ligt aan de bladerdeeg hoe deze eruit gaat zien.
  17. Tip:
  18. Gebruik eventueel nog en kaneel na om het lekker op smaak te brengen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • koffiemelk en custard kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • koffiemelk en custard kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in koffiemelk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
111 kcal
5%444 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Perziktaartjes