Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pistache
Pistache

Pistache "ijs" met saffraan


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Breng de gecondenseerde melk met de slagroom, saffraan en kardemon langzaam aan de kook in een grote pan. Laat dit ongeveer 10 minuten zachtjes koken.
Voeg de suiker toe en roer tot dit is opgelost. Zeef dit papje en laat afkoelen.

Hak de pistache nootjes fijn en schep ze door de afgekoelde pap.

Verdeel dit over 6 schaaltjes en dek af met vershoudfolie.
Zet dit voor minimaal 3 uur in de vriezer.

Een erg lekker maar zeer machtig nagerecht.

Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pistache "ijs" met saffraan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pistache "ijs" met saffraan heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Kun je dit ijs ook in een bak doen en in de vriezer bewaren? En er zo nu en dan een bolletje uitscheppen? Of moet je het gelijk opeten? Bij voorbaat dank voor het beantwoorden! Oh ja...Bedoel je 8 ka... Lees reactie
    Maria59 gaf dit recept op 12 maart 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven