Choco-hazelnootpudding met pistache
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- 1 reviews
Bereidingswijze
- Roer het puddingpoeder en 100 ml tot een glade massa.
- Breng de overige aan de kook.
- Roer het puddingpoeder erdoorheen en verwarm het nog 1 minuut mee.
- Roer de erdoorheen en breng op smaak met .
Laat de pudding een beetje afkoelen, roer de door de pudding. - Houd wat apart voor garneren.
Verdeel de pudding over 4 dessertglazen en laat hem minimaal 2 uur afkoelen.
Was de , snijd hem in kwarten en verwijder het klokhuis, snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en bedruppel met het .
Bestrooi de pudding met de appelblokjes en de overige .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pistache parfait41u5m
-
Recept
Bitterkoekjes met pistache vulling420m
-
Recept
Pistache ijs412u
-
Recept
Choco-vanilletoetje41u30m
-
Recept
Choco mouse430m
-
Recept
Pistache "ijs" met saffraan43u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade en hazelnootpasta
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade
- chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade en hazelnootpasta kan sporen bevatten van noten en Allergie in pistachenoten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade en hazelnootpasta
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Choco-hazelnootpudding met pistache heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 372 kcal | 18% | 1488 kcal |
Vetten | 20 g. | 28% | 80 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 34 g. | 13% | 136 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |