Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarber- sinaasappelcompôte recept
Rabarber- sinaasappelcompôte recept

Rabarber- sinaasappelcompôte


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rabarber met de suiker, de sinaasappelrasp en het sap 15 minuten, zodat de rabarber zacht is, maar de stukjes nog intact. Maak de custard aan met 3 eetlepels water en voeg het voorzichtig al roerende toe tot het gaat binden (de stukjes intact houden). Laat 10 minuten afkoelen en schep er dan de sinaasappelpartjes door. Verdeel de lauwwarme compôte over 8 glazen en schep er de mascarpone op. Garneer met amandelkrullen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rabarber- sinaasappelcompôte recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven