Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarbercrunch recept
Rabarbercrunch recept

Rabarbercrunch


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rabarber en appel in stukjes snijden. Sinaasappel raspen op een fijne rasp. Rasp alleen het oranje schilletje. Het witte velletje eronder is erg bitter. Sinaasappel persen. Oven voorverwarmen op 200C. Rabarber, appel, sinaasappelrasp en sap koken op een laag vuur, ongeveer 15 minuten koken totdat rabarber in sliertjes uit elkaar valt. Enigszins het uit elkaarvallen bespoedigen met een stamper. Honing naar smaak toevoegen. Hazelnoten fijn hakken in een vijzel en mengen met havervlokken, kokos, boter en suiker tot een kruimelig deeg. Rabarbermengsel in een ovenschaal scheppen. Hazelnootmengsel over de schaal verdelen. Rabarbercrunchy in 20 minuten goudbruin bakken op 200 graden C. Dit kan heel prima in de hete oven blijven staan, totdat het tijd is om het toetje te serveren.

Allergenen Informatie

Voor dit rabarbercrunch recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rabarbercrunch heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Om maar even te melden dat de afbeelding bij het recept van rabarbercrunch WARMOES is en geen rabarber. Mvg, Greet.
    Lesage gaf dit recept op 12 september 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven