Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Romige laagjeskoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Van koek een stuk van ongeveer 22 cm (grootte van het cake blik) snijden (rest wordt niet gebruikt). Snij dit stuk in 6 dunne plakken in de lengte. Plak bestrijken met zonnefruit. In ruim koud water gelatine laten weken. Slagroom stijfkloppen. Yoghurt, walnoten en honing door elkaar roeren. Gelatine goed uitknijpen. 2 eetlepels water verhitten en gelatine erin oplossen. Door yoghurtmengsel roeren. Slagroom erdoor spatelen. Cakevorm licht invetten. Plak koek erin leggen. Bestrijken met yoghurtmengsel, 4 keer herhalen. Eindigen met een plak koek, met jamlaag naar beneden. Rest van yoghurtmengsel en de koek in de koelkast zetten en 4 uur laten opstijven. Vorm enkele seconden in warm water houden en keren. Zijkant bestrijken met rest van het mengsel en in plakken snijden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit romige laagjeskoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven