Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snelle chocoladepudding met slagroom recept
Snelle chocoladepudding met slagroom recept

Snelle chocoladepudding met slagroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter met de chocoladestukjes al roerende op een laag vuur. Klop de eieren met de extra dooier en de suiker dik. Klopt het chocolademengsel en de bloem erdoor en doe het over in ingevette cakevormpjes. Bak de puddinkjes in een voorverwarmde oven van 240 graden C. ongeveer 6 minuten tot de bovenkant droog is. Keer als ze klaar zijn de puddinkjes op een bord om en spuit er een toef slagroom op of naast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit snelle chocoladepudding met slagroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven