Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stracciatella-kersen tiramisu recept
Stracciatella-kersen tiramisu recept

Stracciatella-kersen tiramisu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet 100 ml sinaasappelsap apart.
Roer de maïzena glad met 2 eetlepels van het overige sinaasappelsap.
Breng de rest van het overige sinaasappelsap, de kersen en 3 eetlepels suiker aan de kook en bind het met het maizenamengsel. Laat de compote afkoelen.
Hak de chocolade grof. Roer de kwark, de crème fraîche en 4 eetlepels suiker doorelkaar. Roer de chocolade erdoorheen.
Roer het overige sinaasappelsap met de rum doorelkaar.
Leg de lange vingers dicht tegen elkaar aan in een rechthoekige vorm.
Druppel de sinaasappel-rum eroverheen.
Verdeel de kersen compote en de room over de lange vingers en zet minimaal 1 uur in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stracciatella-kersen tiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven