Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stroopwafelijs recept
Stroopwafelijs recept

Stroopwafelijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


6 grote stroopwafels verkruimelen. Slagroom stijf kloppen en hier de suiker en kaneel doormengen. Volle yoghurt er doorheen scheppen en de stroopwafelkruimels. Zet het geheel in kleine schaaltjes minimaal 6 uur in de vriezer en dien op met een kwart stroopwafel die even in een warme oven heeft gelegen. Niet te grote porties geven, dit ijs is heel erg zwaar maar wel erg lekker!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stroopwafelijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven