Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tiramisu recept
Tiramisu recept

Tiramisu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eierdooiers met de suiker en de amaretto tot het schuimig wordt. Roer de mascarpone erbij en goed mengen. Klop de eiwit stijf en schep het er voorzichtig door. Zet een sterk bakje koffie en doop de lange vingers er in tot ze een beetje zompig zijn. Doe nu de lange vinger op de eerste laag dan het mascarpone mengsel erop en dan weer een laag lange vingers en weer mascarponemengsel. Ga zo door tot dat het op is en eindig met het mascarponemengsel. Laat het dan enkele uren opstijven in de koelkast. Serveer met aardbeien erbij. Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven