Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tiramisu recept
Tiramisu recept

Tiramisu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eierdooiers met de basterdsuiker tot het schuimt en roer hier de mascarpone doorheen.

Meng de espresso met de amaretto en rum.

Bedek de bodem van een glazen schaal met lange vingers die je gedoopt hebt in het espresso-mengsel. Hier smeer je een laag mascarpone-mengsel overheen en daarop zeef je een laagje cacaopoeder. Dit herhaal tot het op is. Lange vingers met espresso, mascarpone, cacao. Eindig altijd met een laag cacao.

Laat de tiramisu minimaal 5 uur opstijven in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven