Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vanille-ijs met espressosaus recept
Vanille-ijs met espressosaus recept

Vanille-ijs met espressosaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet 4 glazen coupes 1/2 uur in de diepvries. Verwarm de koffie. Meng de koffielikeur met de suiker door de hete koffie. Voeg de honing toe en maak het opnieuw warm. Schep 3 bolletjes ijs in de koude coupes. Schenk het warme koffiemengsel vlak voor het serveren over het ijs.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vanille-ijs met espressosaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven