Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vruchten tiramisu recept
Vruchten tiramisu recept

Vruchten tiramisu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de sinaasappels dik met een scherp mes en snijd het vruchtvlees boven een kom tussen de vliezen uit. Houd de partjes heel en bewaar het sinaasappelsap .Klop 200 gram mascarpone los met de suiker en roer er de kwark door. Roer de sinaasappellikeur door het sinaasappelsap en wentel er snel de lange vingers door. Leg op 4 bordjes steeds 3 lange vingers, een laagje sinaasappel en een laagje mascarpone mengsel. Herhaal deze lagen eenmaal en leg de tweede laag lange vingers er dwars op. Garneer de vruchtentiramisu met wat partjes sinaasappel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vruchten tiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven