Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wentelteefjes met kaneelsuiker recept
Wentelteefjes met kaneelsuiker recept

Wentelteefjes met kaneelsuiker


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop in een diep bord het ei los met de melk en de vanillesuiker.
Snijd het brood diagonaal door. Meng de kaneel met de rietsuiker.
Smelt in een koekenpan de helft van de boter. Haal 4 driehoekjes brood door het eimengsel en bak ze in ca 4 minuten goudbruin en gaar.
Houd de wentelteefjes onder een deksel warm.
Haal de rest van het brood door het overgebleven eimengsel.Bak de wentelteefjes in de resterende boter goudbruin en gaar.
Serveer met de kaneelsuiker.

Serveersuggesties

Lekker met vers fruit en een bol vanilleijs.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wentelteefjes met kaneelsuiker recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven