Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Witte chocoladeroom met bramen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng in een schaaltje de bramen met het sinaasappelsap, de geraspte schil en de suiker.
Smelt de chocolade samen met 50 milliliter slagroom al roerend in een kom die boven een pan met zacht kokend water hangt (au bain marie).
Haal de kom van het vuur zodra de chocolade is gesmolten. Laat een beetje afkoelen. Klop intussen de rest van de slagroom stijf.
Spatel er voorzichtig de gesmolten chocoladeroom door.
Maak in coupes of glazen laagjes met de chocoladeroom en bramen. Leg er enkele bramen bovenop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witte chocoladeroom met bramen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven