Verse tagliatelle met saus van bramen en mint
- Herkomst Italie
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van irispons
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Kneed een mooi deeg van de met 3 en 2 eierdooiers, de limoen, de en een snufje .
Laat 10 minuten rusten. - Verdeel het deeg in vier bolletjes en draai met behulp van een pastamachine de tagliatelle.
- Zet een grote pan met 4 liter water op, breng aan de kook en zoet het met .
Kook de vruchten in een pan met een beetje warm water met een klein beetje . - Snijd de in hele dunne reepjes en houd apart.
Doe de pasta in het kokende water en warm de saus op. - Smelt de boter.
- Als de pasta al dente is, afgieten en met de besprenkelen.
- De pasta over diepe borden verdelen.
- De saus erover dresseren en met de besprenkelen.
- Schaaf de witte erover.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
- chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter en chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 472 kcal | 23% | 5664 kcal |
Vetten | 13 g. | 18% | 156 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 9% | 12 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 3% | 12 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 6% | 0 g. |
Koolhydraten | 36 g. | 14% | 432 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 41 g. | 46% | 492 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 1 mg. | 0% | 12 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |