Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomervruchten met griesmeelmousse recept
Zomervruchten met griesmeelmousse recept

Zomervruchten met griesmeelmousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de melk aan de kook, roer er de griesmeel en 2 eetlepels suiker door en breng het geheel kort aan de kook. Haal de pan van het fornuis en laat de griesmeel ca. 5 mimnuten opwellen. Roer er af en toe doorheen. Splits de eieren. Klop het eiwit en een snufje zout stijf, Roer de eidooiers door de griesmeelvla. Spatel het geklopte eiwit erdoor, laat het geheel afkoelen. Maak de vruchten schoon, was ze en leg er een paar opzij voor versiering. Pureer de rest met 2 eetlepels suiker. Klop de slagroom stijf en spatel hem door de griesmeelmousse. Doe de griesmeelmousse en de vruchtensaus in lagen in 4 glazen met de resterende vruchten en pistachenoten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zomervruchten met griesmeelmousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven