Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Buttermilk pancakes recept
Buttermilk pancakes recept

Buttermilk pancakes


Ingrediënten


23

Bereidingswijze


Eerst goed de karnemelk, ei en boter goed mengen. In een andere schaal de rest (de droge ingrediŽnten) goed mengen. Dan gelijdelijk de droge ingrediŽnten bij de natte ingrediŽnten voegen en goed mengen. Eventuele bosbessen door het beslag mengen Relatief kleine, dikke pannenkoekje bakken in een hete bakpan. Serveer met boter en maple syrup.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit buttermilk pancakes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven