Roti met kip-aardappel-kousebandvulling

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Maak de groenten schoon dus de en in kleine stukken snijden.
  2. Aan de slager kan je vragen of hij de in kleine stukken wilt snijden zodat je niet zelf hoeft te hakken.
  3. De kook je tot je kan prikken (reguliere kooktijd).
  4. Dan doe je in een grote wok wat met de in blokjes gesneden en .
  5. Dan ga je de kip aanbakken net zo lang tot alle kanten bruin zijn.
  6. Dan roerbak je de en de voorgekookte even met de kip mee.
  7. Als je dat gedaan hebt, dan voeg je de toe en laat je het geheel even pruttelen.
  8. En om het af te blussen, voeg je een klein kopje toe.
  9. Dit laat je even met de deksel pruttelen en roer je af en toe even om zodat het niet kan gaan plakken aan de bodem.
  10. Vervolgens pak je de koekenpan en doe je daar ook een beetje in.
  11. Daarin bak je de voorgebakken .
  12. Dan doe je op de kant die na je toe ligt ook een beetje , keer je de om en bak je de andere kant ook.
  13. Dit doe je net zo lang tot je alle 's heb gebakken.
  14. Tegen de tijd dat je de tafel enzo heb gedekt en iedereen aan tafel zit, is je rotisaus klaar en kan het op tafel.
  15. Het lekkerste is eten met je handen en je kan er eventueel smabal bij maken of kopen bij de toko.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
700 kcal
35%4200 kcal
Vetten
8 g.
12%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%18 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Roti met kip-aardappel-kousebandvulling