Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groene sambal recept
Groene sambal recept

Groene sambal


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de uien, pepers, knoflook en paprika fijn. Bak deze voor een paar minuten tot ze zacht zijn. Voeg dan de azijn en de suiker toe en laat het 10 minuten door koken (eventueel met wat extra water). Dan de koriander fijn gehakt toevoegen en een half uur laten mee koken. Pureer alles en laat het afkoelen. peper en zout naar smaak toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit groene sambal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Groene sambal heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Mijn groene pepers in de volkstuin hebben het dit jaar uitzonderlijk goed gedaan en had ik een een prima oogst. En wat ga je dan doen met zoveel pepers... Sambal maken! Ik heb het recept gevolgd en h... Lees reactie
    Hans gaf dit recept op 23 oktober 2016 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven