Ingrediënten

+ -
print

De azijn:

De mosterd:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. We maken eerst de , door de sjalotjes en de fijn te snijden en samen met de kruiden en de peper en in een pot te overgieten met 600 cc en dit aan de kook te brengen, laat 10 minuten koken op een zacht vuurtje.
  2. Dan het vuur afzetten en laten afkoelen tot op kamertemperatuur, dan filtreren met een fijne zeef en in de koelkast zetten voor minstens enkele uren.

    Dan de ingrediënten voor de samenvoegen en overgieten met 250 cc van het azijnmengsel , en 24 uur laten rusten, dan pureren met de mixer, indien te dik nog wat toevoegen .
  3. In een potje doen, en laten rusten voor 8 dagen, wil je graag pikante dan laat je het een paar uur op kamertemperatuur staan alvorens het in de koelkast te plaatsen.
  4. Voor een iets zachtere plaats je het potje direct in de koelkast.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • azijn en azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd, mosterdzaad, mosterdzaad, mosterdzaad
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn, azijn, mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1 kcal
0%20 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor 3 zadenmosterd met gekruide azijn