We maken eerst de , door de sjalotjes en de look(2 teentjes) fijn te snijden en samen met de kruiden en de peper en laurier(4 bladen) in een pot te overgieten met 600 cc azijn(600)(1 stuk) en dit aan de kook te brengen, laat 10 minuten koken op een zacht vuurtje.
Dan het vuur afzetten en laten afkoelen tot op kamertemperatuur, dan filtreren met een fijne zeef en in de koelkast zetten voor minstens enkele uren.
Dan de ingrediënten voor de mosterd(1 stuk) samenvoegen en overgieten met 250 cc van het azijnmengsel , en 24 uur laten rusten, dan pureren met de mixer, indien te dik nog wat azijn(600)(1 stuk) toevoegen .
In een potje doen, en laten rusten voor 8 dagen, wil je graag pikante mosterd(1 stuk) dan laat je het een paar uur op kamertemperatuur staan alvorens het in de koelkast te plaatsen.
Voor een iets zachtere mosterd(1 stuk) plaats je het potje direct in de koelkast.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
azijn en azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd, mosterdzaad, mosterdzaad, mosterdzaad
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn, azijn, mosterd
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.