Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amandelsaus recept
Amandelsaus recept

Amandelsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maal de amandelen fijn en rooster de amandelen in een droge koekenpan. Breng de melk met de amandelen langzaam in ca. 10 minuten tegen de kook aan. Zeef de melk. Klop de eidooiers met de suiker tot een dikke crème die als een lint van de garde loopt. Roer er de warme melk door. Verwarm dit al roerende au bain marie tot de crème bindt en als en dun laagje van de lepel loopt. Zeef zonodig de saus.

Allergenen Informatie

Voor dit amandelsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven