Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Basilicum-kaassaus recept
Basilicum-kaassaus recept

Basilicum-kaassaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pluk de basilicumblaadjes van de takjes, spoel ze af, dek ze droog en hak ze fijn. Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Rasp de kaas. Pureer de basilicum met de kaas, knoflook, zout, pijnboompitten en olijfolie tot een dikke creme. Verdun de creme eventueel met de extra olijfolie. Lekker spiraal pasta.

Allergenen Informatie

Voor dit basilicum-kaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven