Romige kaassaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Smelt de boter in een pannetje, roer de erdoor en verhit al roerende 1 minuut.
  2. Haal de pan van het vuur en roer geleidelijk de erdoor.
  3. Zet terug op het vuur en breng al roerend langzaam aan de kook tot de saus dik en glad is.
  4. Roer de kazen en de mosterd erdoor en kook op laag vuur al roerende ca. 5 minuten, of tot de kazen gesmolten zijn en de saus glad en glanzend is.
  5. Voeg zout en peper toe en naar smaak .
  6. Serveer warm.
25
25
25

Variaties op Romige kaassaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Romige kaassaus
VariatieAantalGang
Kipfilet in romige kaassaus1Gevogelte
Spaghetti met courgettes en romige kaassaus1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter, kaas, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, kaas, parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter, melk, kaas, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas en parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Romige kaassaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Net geprobeerd, geweldig recept, eenvoudig en toch overheerlijk bij bloemkool.
28 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
115 kcal
5%460 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
4%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
1%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
3%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Romige kaassaus