Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Basis koude saus: Vinaigrette (5 deciliter) recept
Basis koude saus: Vinaigrette (5 deciliter) recept

Basis koude saus: Vinaigrette (5 deciliter)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer met een garde de azijn goed aan met de mosterd. Voeg vervolgens de olie hier al roerend aan toe, doe dit niet te snel zodat de azijn en de olie niet in de schift raken.
Voeg hier de gesneden/gehakte ui, augurk, peterselie, bieslook, kervel, dragon en kappertjes aan toe. Breng nu de saus op smaak met peper en zout.

Serveersuggesties

Deze koude saus is uitstekend als dressing voor simpele/enkelvoudige salades. Roer de saus goed op voor gebruik!

Allergenen Informatie

Voor dit basis koude saus: vinaigrette (5 deciliter) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven