Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bea's marinade recept
Bea's marinade recept

Bea's marinade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de knoflook fijn met staafmixer en fruit dit licht aan in wat olie. Hak hierna de laos, pimentkorrels en de kantjoen fijn en doe dit erbij. Doe allebij de soorten ketjap erbij en de bouillonblokken en laat het geheel wat inkoken. Dan de tomatenpuree en laurierblad erbij. Laat het geheel afkoelen en doe het in goed afsluitbare potten. In de koelkast blijft het heel lang goed.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bea's marinade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven