Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bengkoeloesaus recept
Bengkoeloesaus recept

Bengkoeloesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de sjalotten en knoflook fijn.
Verwijder het zaad uit de pepers en snijd deze in fijne ringetjes.
Ontvel de tomaten en verwijder de zaadjes uit de tomaten. Snijd deze fijn.
Snijd de basilicum fijn.
Verhit olie en smoor hierin de sjalot, knoflook en pepers gedurende 2 minuten, zonder bruin te laten worden.
Voeg basilicum en tomaten toe en bak nogmaals 2 minuten.
Giet de lamsbouillon erbij, voeg trassi toe en breng aan de kook.
Temper het vuur en laat saus gedurende 15 minuten zachtjes trekken.
Breng op smaak met zout en pureer vervolgens het geheel.

Allergenen Informatie

Voor dit bengkoeloesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven