Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bessensapsaus recept
Bessensapsaus recept

Bessensapsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de citroen zorgvuldig en schil er heel dun de helft van het geel van de schil af. Breng 3 deciliter bessensap met 1,5 deciliter water aan de kook. Roer 15 gram aardappelmeel met een 0,5 deciliter water tot een glad papje. Giet dit al roerend bij het sap. Laat de saus nog steeds roerend ca. 3 minuten op een laag vuur koken. Verwijder de schil en roer er de suiker door.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bessensapsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven