Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Blauwe kaasdip met groentestengels recept
Blauwe kaasdip met groentestengels recept

Blauwe kaasdip met groentestengels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de mascarpone met de crème fraiche en de melk glad. Snijd de kaas in blokjes, voeg hem toe en pureer alles kort. Breng op smaak met zout en peper. Schil en was de wortels en de bleekselderij en verwijder de zaadlijsten van de paprika. Snijd de wortels in de lengte in vieren. Snijd de de bleekselderijstengels in de lengte door. Halveer de stengels eventueel. Snijd de parika in reepjes. Serveer de groenten bij de groentedip.

Allergenen Informatie

Voor dit blauwe kaasdip met groentestengels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven