Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroen-kappertjessaus recept
Citroen-kappertjessaus recept

Citroen-kappertjessaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng in een pan de boter, bloem en melk onder voortdurend kloppen langzaam aan de kook tot de saus dik en glad is. Laat al roerend 3.5 minuten zachtjes pruttelen. Roer de kappertjes,azijn en citroenrasp erdoor en breng langzaam tegen de kook aan. Breng op smaak met zout en peper. Lekker met gegrilde kalkoenfilet, varkens- of runderbiefstuk

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit citroen-kappertjessaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Citroen-kappertjessaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ook "overheerlijk" bij allerlei visbereidingen, maar dan met iets minder peper!
    Wiel gaf dit recept op 10 december 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven