Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cranberry-sinaasappelsaus recept
Cranberry-sinaasappelsaus recept

Cranberry-sinaasappelsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de sinaasappelschil en pers de sinaasappel. Meng de cranberry's, het sap, de suiker en het water in een pan. Breng langzaam aan de kook en laat zonder deksel onder af en toe roeren 25 minuten zachtjes koken of tot de cranberry's zacht zijn. Haal de pan van het vuur en laat de inhoud iets afkoelen. Verwijder de helft van de cranbery's met een schuimspaan en bewaar ze in een kom. Pureer de overige cranberry's en het sap met een staafmixer of keukenmachine. Voeg de cranberrypuree, sinaasappelrasp en de port toe aan de hele cranberry's in de kom en roer goed door serveer warm of koud.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cranberry-sinaasappelsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven