Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Eigengemaakte piccalilly


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Maak alle groenten schoon en snijd de groenten in kleine stukjes (1/2 tot 1 centimeter).

Kook de groenten in een grote pan met een deksel er op een kwartier in de azijn.
Intussen:
Maak jampotten schoon en zet ze klaar. Maak van de rest van de benodigdheden een glad papje.

Nadat de groenten 1 5 minuten gekookt hebben het papje al roerend met een houten lepel langzaam bij de kokende groenten gieten.

Laat de piccalilly nog 5 minuten zachtjes doorkoken, blijf roeren.

Doe de hete piccalilly in warme jampotten en sluit meteen stvig/goed afe

Serveersuggesties

BEWAREN: Koel en donker - ten minste een maand - omdat de smaak eerst door moet trekken. Goed afgesloten potten blijven zeker circa 1 jaar goed. Eenmaal geopend blijft de piccalilly enkele weken goed in de koelkast mits de piccalilly alleen met een schone lepel uit de pot gehaald wordt. Tip: Bewaar de potten met piccalilly desnoods in de schuur of berging. Vergeet niet om ze er uit te halen als het vriest en eet ze op voor de zomer begint! Lekker bij patatjes, verwerkt door een saladeop een boterham met kaas

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit eigengemaakte piccalilly recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven