Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lichte Bourgognesaus recept
Lichte Bourgognesaus recept

Lichte Bourgognesaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Smelt de margarine in een pan op laag vuur. Voeg ui en knoflook toe en bak onder af en toe roeren ca. 5 minuten zachtjes, of tot ze zacht zijn. Roer de bloem erdoor. Bak alles al roerende nog 1 minuut, haal het mengsel van het vuur en roer geleidelijk de bouillon en de wijn erdoor. Zet de pan terug op het vuur en breng de saus al roerend aan de kook. Verwarm tot de saus gebonden is en kook alroerend nog 2.5 minuten zachtjes. Roer de tijm en het citroensap erdoor en voeg zout en peper toe. Warm de saus al roerend zachtjes door serveer warm. Serveer bij gegrild of geroosterd mager vlees.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lichte bourgognesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven